sneaker city
The Sneaker City KiyOh.
Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan Lees meer. Meld misbruik of andere zaken hier. Onvoldoendes reviewscore lager dan 6 zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina. Dit bedrijf heeft in de afgelopen 12 maanden geen beoordelingen verzameld. De gemiddelde score wordt daarom niet getoond want de beoordelingen zijn niet meer recent genoeg. Alle klanten mogen beoordelen. Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen. Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan Lees meer. Meld misbruik of andere zaken hier. Onvoldoendes reviewscore lager dan 6 zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina. Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden.
Openingstijden van The Sneaker City in Rotterdam.
Naar de inhoud van deze pagina. Waar zoek je dit? Openingstijden The Sneaker City Rotterdam. 9 The Sneaker City vestigingen gevonden in Rotterdam. Yogini in the City. Chicks And The City productions. Ivy and the City B.V. MC in the City B.V. Zenn in the City Huidconsultancy.
The Sneaker City Oozo.nl.
Roerdomplaan 81 2903TH CAPELLE AAN DEN IJSSEL. Detailhandel via postorder en internet. De onderneming The Sneaker City is gevestigd op Roerdomplaan 81 te CAPELLE AAN DEN IJSSEL en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 66075254 en is gelegen in Meeuwenbuurt in de gemeente Capelle aan den IJssel. Bij The Sneaker City is 1 persoon werkzaam. Bekijk alle nieuwe bedrijven in Meeuwenbuurt. Toon in Google Maps.
The sneaker city Kassa.
door ms__tss 4 okt. Mijn zusje heeft op 14-4-16 schoenen besteld bij the sneaker city. Netjes betaald en zij wacht nog steeds op der aankoop. Op de Instagram pagina is zij geblokkeerd. Aan de telefoon nemen ze haar niet serieus. Ik heb vandaag een paar keer geprobeerd te bellen maar er word niet opgenomen. Dit heb ik gedaan met een mijn eigen nummer in de hoop dat dit zou werken. Ze heeft bewijs dat het geld is overgemaakt en heeft whats upp contact gehad voor de betaling. Erna heeft ze nooit meer iets vernomen.
THE SNEAKER CITY @thesneakercity Instagram-foto's en video's.
THE NETHERLANDS 31645502694 / 31682799741 SHOP ONLINE 24/7 KVK 66075254 Delivery 1-3 Weeks TheSneakerCity_@Hotmail.com
The Sneaker City Capelle aan den IJssel.
Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Capelle aan den IJssel. Het adres van The Sneaker City is Roerdomplaan 81 in Capelle aan den IJssel. menu capelle aan den ijssel. Gemeente Capelle aan den IJssel. The Sneaker City Dit is mijn bedrijf!
The Sneaker City Oozo.nl.
Chinese Tuin 71 3078EB ROTTERDAM. Detailhandel via postorder en internet. De onderneming The Sneaker City is gevestigd op Chinese Tuin 71 te ROTTERDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 64773221 en is gelegen in Groot-IJsselmonde in de gemeente Rotterdam. Bij The Sneaker City is 1 persoon werkzaam. Bekijk alle nieuwe bedrijven in Groot-IJsselmonde. Toon in Google Maps. Gegevens The Sneaker City.
The Sneaker City Rotterdam.
Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Rotterdam. Het adres van The Sneaker City is Chinese tuin 71 in Rotterdam. The Sneaker City Dit is mijn bedrijf!

Contacteer ons